PlayKID Rama

Rama

Szeretettel várunk Titeket a Rama standjánál, május utolsó hétvégéjén a PlayKID-en, a Millenárisban!

PlayKID Kacagó kacatok

Felelős Szülők Iskolája
Kacagó kacatok

A Felelős Szülők Iskolája megmutatja, hogy nem létezik haszontalan kacat, árválkodó LEGO darab, és hogy a műanyag flakont máshogy is újra lehet hasznosítani! Készítsünk együtt szuper játékokat a gyerekeknek, a legkülönfélébb alapanyagokból, és egy csipet kreativitásból!

PlayKID Élménypedagógiai foglalkozások

Felelős Szülők Iskolája
Élménypedagógiai foglalkozások

Vidám feladatok nemcsak a gyerekeknek, de a szülőket is szívesen megmozgatjuk! A Felelős Szülők Iskolájával csapatokban, szórakoztató vetélkedőkön vehetnek részt a kicsik (és néha nagyok is), ahol a gyerekeket az együttműködésre és a közös játékra bíztatjuk.

PlayKID Regamex

Regamex

A PlayKID-en most is megtalálhatjátok majd a retro zónát, ahol 20-30-40 éves konzolokkal és számítógépekkel, korabeli játékokkal játszhattok. Egy pillanatra se gondoljátok, hogy ezeken a mai elvárásokhoz képest grafikai és hang téren igencsak kihívásokkal küszködő ősmasinákon futó játékok egytől-egyik unalmasak, pillanatok alatt rájuk lehet ám kattanni!

PlayKID Pónicikli

Pónicikli

VÁGTÁZZ, MINT EGY IGAZI LOVON!
A „Ponicikli” egyedülálló játék gyermekeknek 1,5 éves kortól. Ez az első olyan lovaglást szimuláló játék, amely nem csak aranyos, de valóban lehet rajta lovagolni is! Ez nem egy hagyományos hintaló! A „Ponicikli”-vel ott lehet lovagolni, ahol csak szeretne.
Gyertek és próbáljátok ki!

PlayKID Babakötvény

Babakötvény

Szeretettel várjuk a családokat a Babakötvény standjánál, ahol a kisebbek belebújhatnak a hétköznapi hősök, az orvosok és a tűzoltók bőrébe, emellett papírsárkányt, hűtőmágnest vagy bábokat készíthetnek, sőt agytekervényeiket is megdolgoztathatják logikai játékaink segítségével.

PlayKID Pólófestés

Pólófestés

Gondolkoztál már rajta, hogyan készíthetnél teljesen egyedi pólót, amivel senki más nem rendelkezik? Nálunk ezt most megteheted. Fesd meg kedvenc mintádat a pólódra, és pár perc várokozás után máris viselheted munkád gyümölcsét!

PlayKID Kincsmosás

Kincsmosás

Misztikus és rejtélyes kincsek egy homokkal teli zsákba rejtve, amit magadnak kell kimosnod. Kapsz egy öklöm méretű kincses zsákot amely homokkal van megtöltve, de egy marék izgalmas kincset is rejt magában. Különböző ásványokat, csiszolt köveket, medálokat, kagylókat és egyéb meglepetéseket találsz a homokban, amiket Neked kell a régi aranymosókhoz hasonlóan a szitába öntened és addig mosnod míg az összes homok eltűnik és a kincsek büszke tulajdonosa lehetsz!

PlayKID Láthatatlan kiállítás

Láthatatlan kiállítás

Láttál már beszélő számítógépet? Használtál már Braille írógépet? Szerinted mennyire lehet nehéz vakon boldogulni egy ördöglakattal? Vajon sikerül kijutnod bekötött szemmel egy labirintusból?

PlayKID Játékvár

Játékvár

Szeretettel várjuk a Játékvár sarokban a kicsiket és nagyokat egyaránt, egy kis szórakozásra. A nagyobb gyermekeknek ügyességi és logikai játékokkal kedveskedünk. És nem feledkezünk meg a legnagyobbakról sem, ők kipróbálhatják a nerf szivacslövőinkkel a célba találást. Kicsiket Play Dog gyurma készletekkel várjuk.

PlayKID Mozaik Múzeumtúra - Pákozd Katonai Emlékpark

Mozaik Múzeumtúra - Pákozd Katonai Emlékpark

Minden gyerek alaki kiképzésen vehet részt az 1848-49-es szabadságharc mozzanataiból. Császársági és honvédségi ruhába öltözve, fafegyverrel és szivacsszuronnyal a kezükben tapasztalhatják meg e kor jellegzetességeit a látogatók. Emellett a magyar huszárság történetével kapcsolatos játékos feladatokat is megoldhatnak az érdeklődők vasárnap.

PlayKID Mozaik Múzeumtúra - Néprajzi Múzeum

Mozaik Múzeumtúra - Néprajzi Múzeum

Az érdeklődők szélforgót és virágkoszorút készíthetnek, a „felnőtt gyerekek” pedig a Néprajzi Múzeum etnocolor relax színező sorozatával ismerkedhetnek meg: a múzeum rajzgyűjteményi anyagából készült színezőkkel a hagyományos magyar motívumok világában kalandozhatnak.

PlayKID Mozaik Múzeumtúra - RepTár – Szolnoki Repülőmúzeum

Mozaik Múzeumtúra - RepTár – Szolnoki Repülőmúzeum

A rendezvényre kilátogató családokat egy izgalmas, virtuális világba kalauzolják. Egy vadászrepülő belsejébe kukkanthatnak be speciális VR szemüvegen keresztül és kitölthetik a RepTár kvízt, amivel családi belépőt nyerhetnek a Közép-Európában egyedülálló Repülőmúzeumba!

PlayKID Mozaik Múzeumtúra - Bélyegmúzeum

Mozaik Múzeumtúra - Bélyegmúzeum

Az ügyes kezűekre bélyeges szélforgó-készítés, a csavaros eszűekre sokféle kvíz- és fejtörő vár szombaton.

PlayKID Mozaik Múzeumtúra - Magyar Földrajzi Múzeum

Mozaik Múzeumtúra - Magyar Földrajzi Múzeum

A múzeum alapítója Dr. Balázs Dénes földrajztudós 130 országba jutott el utazásai során. Járt az inuitok földjén, akik irányjelzésre, a jó vadászó és halászó helyek megjelölésére, átkelőhelyek jelzésére inuksukot építenek. Az inuksukok számtalan jelentéssel bírnak, közös jellemzőjük, hogy a természetben megtalálható kövekből készült kőrakások. A standjuknál mindenki kipróbálhatja, milyen inuksukot építeni.

PlayKID Mozaik Múzeumtúra – Szerencsekerék

Mozaik Múzeumtúra – Szerencsekerék

Vegyél részt a Mozaik Múzeumtúra múzeumpedagógiai foglalkozásain majd pörgesd meg a szerencsekereket, hogy a Tiéd legyen az értékes ajándékok egyike! Toll, nyakbaakasztó, lufi, színes ceruzakészlet, hűtőmágnes. Melyiket szeretnéd? Innen biztosan nem távozol üres kézzel!

PlayKID Da Vinci Kids tudományos játszóház

Da Vinci Kids tudományos játszóház
Legyél Te is felfedező!

Mindkét nap tudományos játszótérrel várunk Titeket, ahol kiderül: Mire jó egy Tesla gömb? Hogyan készül a láva lámpa? Mi okozhatja az illúziót? Tartsatok Velük, hogy ezekre a kérdésekre választ kapjatok, illetve az a szuper hírünk, hogy minden résztvevő számára 3 hónapos AJÁNDÉK hozzáférést biztosítunk egy új oktatási videótárhoz a Da Vinci Kids apphoz, hogy otthon is elmerülhessetek a tudomány és a kísérletezés fantasztikus világában!

PlayKID Ugrálóvár

Ugrálóvár

Több elképesztően szuper ugrálóvárunk is lesz a PlayKID-en, amire még a szülők is szívesen felugranának! Gyertek-gyertek, mert itt minden fölös energiát elégethettek!

PlayKID BluePrint 3D rajzolás

BluePrint 3D rajzolás

Unod már a papírt és a ceruzát? Tudod, hogy már lehet a térben is rajzolni? Engedd el a fantáziád és alkoss valami egyedit 3D tollainkkal a PlayKiden! Keresd a Blueprint standját szombaton és vasárnap is!

PlayKID MagicBox – A gondolkodtató játékok boltja

MagicBox – A gondolkodtató játékok boltja

A MagicBox csapata az idei gyereknapon is csodajátékokat varázsol a játéksátorba. A hangulat és a jókedv a már tőlük megszokott, a játékmárkák viszont újak. Számos izgalom és felejthetetlen élmény kerül elő a MagicBox – a gondolkodtató játékok boltjának varázsdobozából!

PlayKID Minimax sziget

Minimax sziget

Téged is megmozgat Maci kutya és Pici cica! Gyere el a Minimax szigetre találkozz a csatorna két legcukibb házigazdájával, akikkel akár közös fotót is készíthetsz! De nem csak rájuk számíthatsz a szigeten: bolondozz kedvedre az ugrálóváron és a trambulinon, vagy mutasd meg, hogy te vagy a PlayKID gólkirálya!

PlayKID Pom-Bär Kemping Kaland

Pom-Bär Kemping Kaland
Találd fel magad a természetben!

Fedezd fel a természetet Pom-Bär macival! Látogass el hozzánk, és vegyél részt a Pom-Bär szabadtéri programjain! Találkozzunk a szabadban!
Programok:
* Izgalmas krumplinyomat készítés
* Színezés, rajzolás

PlayKID Egy igazi LEGO kaland vár Rád!

LEGO - Kockajáték
Egy igazi LEGO kaland vár Rád!

A KOCKAJÁTÉK LEGO Birodalom csapatával szupi-szuper programokon vehetsz részt a PlayKID-Minimax Gyermeknapon!
Engedd szabadjára a fantáziád, és építs bármit a játszóasztaloknál található LEGO kockákból, a játékállomásokon pedig próbáld ki az izgalmas játékokat!
Sok szeretettel, tengernyi LEGO kockával és kalandos programokkal várunk a Millenáris Parkban.

PlayKID Csodák Palotája

Csodák Palotája

A tavaly megújult Csodák Palotája, játékos módon ismerteti meg a gyerekeket a tudományok világával. A PlayKID-en bepillantást nyerhettek a Csodák Palotája hihetetlen világába, és mindenféle fura, de nagyon érdekes játékkal találkozhattok. Lesz ott ördöglakat, rakéta reptetés (és készítés), páros labirintus, sajtdeszka (micsoda?), szörp-pong asztal és még sok más szuper dolog!

PlayKID Magyar Református Szeretetszolgálat

Magyar Református Szeretetszolgálat

Új és használt (de még jó állapotban lévő) gyermekruhákat, valamint játékokat, tanszereket gyűjtünk, hogy ezzel is támogathassuk a nehéz körülmények között élő gyermekeket, családokat. Csatlakozzon az összefogáshoz, adja le adományát gyűjtőpontunkon vagy hívja a 1358-as adományvonalat, mellyel hívásonként 250 forinttal támogathatja a nélkülözőket a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül.

PlayKID A Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe Európában

A Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe Európában

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Interfel francia zöldség-gyümölcs szakmaközi szervezet Európai Friss Kalandok kampánya Magyarországon és Franciaországban a gyermekes családokat célozza meg, friss zöldség- és gyümölcsfogyasztásuk növelése érdekében.

Színpadi programok