PlayKID Rama

Rama

A gyereknapi zabkeksz sütés és díszítés után, december első hétvégéjén idén is vár titeket a Rama, a PlayKID Mikulás hétvégén. Készítsétek el velünk együtt a legfinomabb receptünkből készített mézeskalácsot, melyet sütés után saját ízléseteknek megfelelően ki is díszíthettek!
www.receptmuhely.hu

PlayKID ComPaya WebShop

ComPaya WebShop

Bemutatjuk az Ország Játéka 2017 verseny Családi társasjáték kategória Szakmai Díj nyertesét a Mmm! társasjátékot! Ha nincs otthon a macska, cincognak az egerek. De a gonosz fekete macska még mindig közel van, amikor megpróbálod tölteni a pocakodat a finom ételekkel az éléskamrából és mondani, hogy „Mmm!”.

PlayKID Kalifa

Kalifa

Szeretettel várunk mindenkit a Kalifa standnál a képen látható színes, szórakoztató Mikulásos különb­ség­ke­re­sővel és finom Kalifa csemegékkel. A résztvevők Kalifa mikulás teve matricát kapnak és megnyerhetik a képen látható tevés úszós toll vagy Mikulás teve egyikét.

PlayKID Mikulás kuckója

Mikulás kuckója

HO-HO-HÓ! Csilingelő csengőszó, közeledik télapó! Látogass el a Mikulás kuckójába a PlayKID-en, ülj bele a székébe, lesd meg hogyan nézhet ki az otthona és készíts vele egy fényképet. Énekelj vagy szavalj valami szépet a Mikulásnak, és máris valami finomság üti a markodat.

PlayKID Minimax

Minimax programok

Idén már negyedik alkalommal vár a Minimax, a PlayKID Mikuláson. Kézműves, adventi foglalkoztató, ahol apró karácsonyi meglepetéseket készíthetsz. Mese és olvasó kuckó, ahol ünnepi hangulatú könyveket lapozhatsz és olvashatsz anyuval, apuval, vagy nagyival. Twister és ügyességi vetélkedő, íjászat, ahol az egész család együtt szórakozhat.

PlayKID Kincsmosás

Kincsmosás

Misztikus és rejtélyes kincsek egy homokkal teli zsákba rejtve, amit magadnak kell kimosnod. Kapsz egy öklöm méretű kincses zsákot amely homokkal van megtöltve, de egy marék izgalmas kincset is rejt magában. Különböző ásványokat, csiszolt köveket, medálokat, kagylókat és egyéb meglepetéseket találsz a homokban ,amiket Neked kell a régi aranymosókhoz hasonlóan a szitába öntened és addig mosnod míg az összes homok eltűnik és a kincsek büszke tulajdonosa lehetsz!

PlayKID Láthatatlan kiállítás

Láthatatlan kiállítás

Láttál már beszélő számítógépet? Használtál már Braille írógépet? Szerinted mennyire lehet nehéz vakon boldogulni egy ördöglakattal? Vajon sikerül kijutnod bekötött szemmel egy labirintusból? A Láthatatlan Kiállítás Budapest látható részén bemutatjuk Neked azokat az eszközöket és használati tárgyakat, melyeket a vak emberek nap mint nap használnak. Engedd, hogy megmutassuk, hogyan változik meg a világ körülötted és hogyan változol benne Te magad is!

PlayKID Dinasztia Tankönyvkiadó

Dinasztia Tankönyvkiadó

Szeretettel várjuk a családokat korosztálytól függetlenül, hogy a Dinasztia Kiadó fejlesztő- és társasjátékait, a gyermeknap alkalmából kipróbálják, kedvükre játszanak. A játék alapjait pedagógus kollégáink segítségével pillanatok alatt megtanulhatják, majd a gyerekek fejlettségi szintjüknek megfelelő füzeteken, játéklapokon keresztül a logikus gondolkodásukat fejleszthetik, elméjüket élesíthetik.

PlayKID Pólófestés

Pólófestés

Gondolkoztál már rajta, hogyan készíthetnél teljesen egyedi pólót, amivel senki más nem rendelkezik? Nálunk ezt most megteheted. Fesd meg kedvenc mintádat a pólódra, és pár perc várokozás után máris viselheted munkád gyümölcsét!

PlayKID Regamex

Regamex

A PlayKID-en most is megtalálhatjátok majd a retro zónát, ahol 20-30-40 éves konzolokkal és számítógépekkel, korabeli játékokkal játszhattok. Egy pillanatra se gondoljátok, hogy ezeken a mai elvárásokhoz képest grafikai és hang téren igencsak kihívásokkal küszködő ősmasinákon futó játékok egytől-egyik unalmasak, pillanatok alatt rájuk lehet ám kattanni!

PlayKID MagicBox – A gondolkodtató játékok boltja

MagicBox – A gondolkodtató játékok boltja

A MagicBox csapata az idei gyereknapon is csodajátékokat varázsol a játéksátorba. A hangulat és a jókedv a már tőlük megszokott, a játékmárkák viszont újak. Számos izgalom és felejthetetlen élmény kerül elő a MagicBox – a gondolkodtató játékok boltjának varázsdobozából!

PlayKID Magnew

Magnew

Te lennél részese elbűvölően mesés kalandoknak? Ismerd meg nálunk a Skylanderek csodálatos világát! Itt nem csak monitoron láthatod kedvenc hőseidet, hanem kézbe is veheted őket. Látogass el a standunkhoz, és csatlakozz a Portal Mesterekhez. Skylands rátok vár!

PlayKID BluePrint 3D rajzolás

BluePrint 3D rajzolás

Unod már a papírt és a ceruzát? Tudod, hogy már lehet a térben is rajzolni? Engedd el a fantáziád és alkoss valami egyedit 3D tollainkkal a PlayKiden! Keresd a Blueprint standját szombaton és vasárnap is!

PlayKID LEGO Videojátékok sátra

LEGO Videojátékok sátra

LEGO-videojátok egész garmadája vár a LEGO-sátorban, ahol szabadon kipróbálhatod az elmúlt évek legnagyobb LEGO-videojátékait. Star Wars, Harry Potter, Marvel és DC-szuperhősök egy tető alatt!

PlayKID LEGO

LEGO - Kockajáték

Építs velünk a Mikulás napon is! Látogasd meg a LEGO® játszósarkunkat, ahol kedvedre építhetsz a sok-sok kockából, próbáld ki a távirányítású LEGO® Technic járműveinket vagy vegyél részt Te is a Minecraft falu felépítésében.